Olukbaşı İlkokulu


Vizyon: Bilgi çağının gerektirdiği özellikleri taşıyan ve uygulayabilen bireyler yetiştiren, sosyal ve kültürel alanlarda gelişmiş, örnek ve önder bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, vatan ve millet sevgisiyle dolu, bilgi çağının gereklerini ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, ruh ve bedence sağlıklı, kendisiyle ve toplumuyla barışık, öğrenmeyi ilke edinmiş başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Yapılan çalışmalarla son yıllarda devamsız öğrenci sayısı oldukça düşmüştür.

Saatler: 08.50 - 14.20
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: : Öğrencilerimizin tamamı köyde yaşadığı için servisle gelen bulunmamaktadır. Tüm personelimiz ilçe merkezinden gidiş geliş yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0368) 476 10 16

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://olukbasi.meb.k12.tr

Adres - Olukbaşı Köyü Durağan / Sinop

Öğretmen :5
Öğrenci :51
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :700
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Durağan İlçe Merkezine 9 km uzaklıkta olup Saraydüzü yolu üzerinde bulunmaktadır. Durağan ilçesinin en kalabalık köylerinden biridir.

Adres - Olukbaşı Köyü Durağan / Sinop

Ulaşım - Sınıflarımız müstakil olup, okulumuzda 4 sınıf öğretmeni ve 1 okul öncesi öğretmeni görev yapmaktadır. Öğretmenlerimiz aralarında belirledikleri bir özel araçla veya ticari taksiyle ilçe merkezinden günlük gidiş-geliş yapmaktadır. (Bu bilgiler 2021/2022 eğitim öğretim dönemi için geçerlidir, güncel bilgi için okul yönetimi veya ilçe milli eğitim müdürlüğüyle iletişime geçiniz)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık - İlçe merkezine 9 km, il merkezine 120 km.